Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

В приміщенні спортивного залу Турківської ЗЗСО відбулися відкриті Благодійні змагання з волейболу серед чоловіків - ветеранів 35 років і старші пам'яті Т. Г. Шевченка

Дата: 13.03.2023 09:47
Кількість переглядів: 218

Фото без описуВ неділю, 12 березня, в приміщенні спортивного залу Турківської ЗЗСО відбулися відкриті Благодійні змагання з волейболу серед чоловіків - ветеранів.

Організаторами цих змагань виступили відділ спорту, молоді, оборонної, мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Турківської міської ради (начальник В. Поточний) та Турківська ДЮСШ "Юність" (директор школи В. Ціко).

Після хвилини мовчання в пам'ять за загиблими воїнами та звучанням Державного Гімну України проголошено змагання відкритими.

Змагання проходили за коловою системою. Понад чотири години на волейбольному майданчику точилась запекла боротьба за перемогу, але як правило, перемога дісталася найкращим.

Отож, перше місце посіла команда Стрілківської громади, друге - команда Боринської громади, а третіми стали волейболісти Турківської громади. Команди, які посіли з 1 по 3 місце були нагороджені кубками, грамотами та медалями від організаторів турніру.

Нагородження проводили Олег Васильович Гришканич - перший заступник голови Турківської міської ради, Мись Ігор Іванович та Мельник Олег Степанович - працівники Турківської ДЮСШ "Юність".

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень