A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Податківці Турківської ДПІ провели навчання-практикум для фізичних осіб – підприємців

Дата: 16.03.2023 10:50
Кількість переглядів: 76

Фото без опису    Днями начальниця Турківської ДПІ Марія Павлович провела навчання-практикум для підприємців-початківців  з питань роботи  та подання звітності в електронному вигляді з використанням кваліфікованих сертифікатів електронних цифрових підписів.  

Посадовець детально роз’яснила платникам - підприємцям, види діяльності, які можуть здійснюватися такими суб'єктами господарювання, порядок ведення обліку, складання звітності і терміни сплати.

Також,  було роз’яснено щодо проведення  кампанії  декларування громадянами доходів отриманих в 2022 році, були надані пояснення про нормативно-правову базу щодо подання декларації про майновий стан та доходи,  хто повинен подавати декларацію, граничні строки та способи подання декларації, граничні строки сплати податкових зобов’язань,  визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи за 2022 рік та відповідальність за несвоєчасну сплату податку (збору). 

У ході навчання Марія Павлович розповіла присутнім про переваги користування сервісом ДПС «Електронний кабінет платника».  Також акцентовано увагу на можливості дистанційного спілкування з податковою службою засобами сервісів «InfoTAX» та «Контакт-центр ДПС», використання таких інформаційних ресурсів ДПС України, як: Facebook, Telegram-канал.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень