A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про новації податкового законодавства – під час сеансу телефонного зв’язку «гаряча лінія»

Дата: 21.03.2023 15:52
Кількість переглядів: 50

Фото без описуНещодавно в Турківській  ДПІ проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Новації податкового законодавства». На запитання платників податків Турківщини відповідала начальниця ДПІ Павлович Марія. 

Під час «гарячої лінії» платникам податків податківця звернула увагу, що у 2023 році платники мають застосовувати нові форми податкових декларацій: з податку на прибуток підприємств, про майновий стан і доходи, плати на землю, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Павлович Марія нагадала, що з 1 січня 2023 року розпочалась кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2022 року, та зазначила випадки, в яких подання декларації про майновий стан і доходи є обов’язковим.

Також на офіційному вебпорталі ДПС у Електронному кабінеті у розділі «ЕК для громадян» працює електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи».

За допомогою цього сервісу можна заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді.

Під час годинного спілкування платників також цікавило питання мінімального податкового зобов’язання: хто буде сплачувати, та на підставі яких даних будуть нараховувати податок; плата за землю; податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; право громадян на податкову знижку. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень