A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ТОВ Приватний заклад загальної середньої освіти «Центр освіти «Глобал» відкриває свої віртуальні двері для дітей зі всієї України та світу

Дата: 03.04.2023 09:59
Кількість переглядів: 53

Фото без описуТОВ Приватний заклад загальної середньої освіти «Центр освіти «Глобал» відкриває свої віртуальні двері для дітей зі всієї України та світу.

У цей складний час наша ліцензована дистанційна школа надає можливість дітям отримати якісні знання у безпечній для їх життя та здоров’я формі. Ми розуміємо важливість якісної освіти та необхідність її доступності для кожної дитини.

Дистанційне навчання в «Центрі освіти «Глобал» — високотехнологічна форма здобуття якісної освіти з 1 по 11 клас. Заклад освіти працює відповідно до державного стандарту України. Свої освітні послуги ми надаємо усім дітям незалежно від їх місця проживання, стану здоров'я чи особливих потреб. В нашій школі працюють найкращі вчителі зі всієї України.

Наші учні навчаються з дому або будь-якого іншого місця, де є доступ до інтернету. Дистанційне навчання у власному ритмі дає можливість поєднувати школу з хобі та особливостями стилю життя батьків та дитини. Ми завжди на зв`язку, а наші вчителі готові допомогти учням із засвоєнням матеріалу уроків, поясненням тестів для самоперевірки та обговоренням результатів контрольних робіт.

21 квітня 2023 року о 18.00 відбудеться День відкритих дверей школи.

Захід буде проведено в онлайн-режимі. Посилання на zoom-подію: Ідентифікатор персональної конференції: 628 450 0468, код доступу: 20Global


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень