A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

В Турківській ДПІ продовжують роз’яснювати податкове законодавство

Дата: 05.04.2023 12:32
Кількість переглядів: 56

Фото без опису    Днями в Турківській ДПІ відбулося засідання «круглого столу» начальниці Турківської ДПІ Марії Павлович з платниками податків, які здійснюють торгівельну діяльність.

В ході заходу податківець роз’яснила підприємцям особливості використання праці найманих осіб, порядок оформлення трудових відносин, відповідальність роботодавців за порушення норм Кодексу законів про працю.

Акцентувала увагу на застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку. Детально  роз’яснила переваги використання програмних реєстраторів розрахункових операцій та необхідність запровадження платіжних терміналів при проведенні готівкових розрахунків.  

Марія Павлович наголосила на необхідність дотримання порядку заповнення платіжних документів на сплату податків, оскільки помилки платників податків, допущені під час заповнення платіжок, призводять до несвоєчасного зарахування платежів до бюджету, виникнення податкового боргу і, відповідно, нарахування пені та штрафних санкцій.

Крім того, нагадала присутнім, що триває кампанія декларування доходів, отриманих громадянами у 2022 році та розповіла про переваги використання електронних сервісів податкової служби, зокрема «Електронного кабінету» для подання податкової декларації про майновий стан і доходи.  

                                                         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень