Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

У Турківській ДПІ відбулась чергова зустріч з платниками податків

Дата: 14.04.2023 09:15
Кількість переглядів: 57

Фото без опису    Нещодавно начальниця Турківської ДПІ Марія Павлович провела зустріч з платниками податків щодо змін у податковому законодавстві в умовах воєнного стану.

Посадовець розповіла присутнім  про основні моменти застосування РРО/ПРРО в умовах сьогодення та наголосила на необхідності забезпечення споживачам  можливості здійснювати розрахунки у безготівковій формі із застосуванням електронних платіжних засобів. Також наголосила, які підприємці-спрощенці можуть здійснювати діяльність без застосування РРО чи ПРРО, але за умови використання розрахункових квитанцій та КОРО.

Марія Павлович звернула увагу платників податків на оформлення трудових відносин з найманими працівниками, своєчасну сплату податків і зборів до бюджету, право на податкову знижку за понесеними в 2022 році витратами

Податківець під час заходу повідомив платникам, що 01.04.2023 набрав чинності Закон України від 12 січня 2023 року № 2888-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо платіжних послуг».

Наприкінці зустрічі податківець відповіла на запитання платників податків та повідомила про можливість звернутись на Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Львівській області за адресою lv.ikc@tax.gov.ua.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень