A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

В який термін вноситься інформація до Реєстру самозайнятих осіб на підставі поданих платниками заяв за формами № 1-ОПП та № 5-ОПП?

Дата: 25.04.2023 09:57
Кількість переглядів: 54

Фото без опису    Турківська ДПІ інформує. що відповідно до пунктів 3.8, 3.9 розділу ІІI, підпунктів 6.4, 6.7 розділу VI Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 09.12.2011 № 1588, взяття на облік платника податків за основним місцем обліку проводиться контролюючим органом у день отримання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР) про державну реєстрацію створення юридичної особи, її відокремленого підрозділу, державну реєстрацію фізичної особи-підприємця або отримання заяви (для юридичних осіб та відокремлених підрозділів) за формою № 1-ОПП або заяви (для осіб, які провадять незалежну професійну діяльність) за формою № 5-ОПП для платників податків, відомості щодо яких не містяться в ЄДР.

У разі виникнення змін у даних, що подаються для взяття на облік згідно з Порядком № 1588, крім змін, які вносяться до ЄДР платник податків зобов’язаний протягом 10 календарних днів з дня внесення змін до зазначених документів подати до контролюючого органу уточнені документи в такому самому порядку, як і при взятті на облік (пункт 9.2 розділу ІХ Порядку № 1588).

Відповідно, і контролюючі органи опрацьовують такі документи та вносять відповідні зміни до Єдиного банку даних юридичних осіб або Реєстру самозайнятих осіб у такому самому порядку як і при взятті на облік, тобто у день отримання заяв за ф. № 1-ОПП або ф. № 5-ОПП.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень