A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Асоціація «Ради Львівщини» провела семінар для громад про залучення інвестицій в умовах війни

Дата: 11.05.2023 16:08
Кількість переглядів: 117

Асоціація «Ради Львівщини» провела семінар для громад про залучення інвестицій в умовах війни

Про перспективи розвитку української економіки та залучення інвестицій в умовах війни йшлося сьогодні, 11 травня, під час семінару, організованого Обласною асоціацією місцевих рад «Ради Львівщини» для керівників структурних підрозділів економіки та залучення інвестицій територіальних громад області. В даному заході взяли участь керуючий справами (секретар) виконавчого комітету апарату Турківської міської ради Петро Назар та начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, сільського господарства, інфраструктури та захисту довкілля міської ради Василь Костишак.

До учасників заходу звернувся начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук. На його думку, філософія управління державним майном має бути змінена в країні.

«Ми повинні шукати ефективного управлінця для державного майна. І якщо цим управлінцем стане держава, то вважатимемо, що ми досягли максимального результату.

Переконаний, якщо на певній території є унікальний ресурс, то ми повинні шукати унікальних людей, які вміють бізнесувати, масштабувати, розвиватися і отримувати прибуток, у тому числі на приватному чи державному майні.

Завдання Фонду – забезпечити прозорість усіх процесів приватизації і передачі держмайна в оренду, корпоративного управління майном, а також надати доступ до інформації всім, хто може і хоче працювати з держмайном.

Важливо, що ми в щоденній співпраці з Львівською обласною радою, Львівською ОВА – ми радимося, як залучити ефективного управлінця на базу державного майна.

Бажаю громадам стати ефективними управлінцями і державного, і комунального майна. Двері мого кабінету завжди відчинені для спілкування, адже у нас спільна мета – ефективне використання майна, пошук успішного інвестора і розвиток громад», - зауважив Микола Іщук.

У межах семінару фахівці Регіонального відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях розповіли представникам громад про приватизацію за новими правилами, які передбачають нові можливості для бізнесу, та про особливості оренди державного майна у період воєнного стану.

Учасників заходу поінформували також про обласні програми підтримки бізнесу на період дії воєнного часу і закликали до співпраці з Агенцією регіонального розвитку Львівської області.

«Дякую представникам громад, РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, департаменту економічної політики Львівської ОВА, Агенцієї регіонального розвитку Львівської області за участь у семінарі.

Упевнений, що озвучена інформація та висловлені ідеї допоможуть нам спільно розвивати економіку в умовах війни і бути готовими до нової динаміки економічного поступу після Перемоги», - підсумував виконавчий директор Асоціації «Ради Львівщини» Данило Сороковий.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень