A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

На Турківщині відбувся святковий концерт «Слово і пісня матусю тобі», приурочений до Дня матері

Дата: 14.05.2023 16:01
Кількість переглядів: 82

Фото без описуДень матері - це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас із дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, підтримає, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Сьогодні, 14травня, у місті Турка на майдані Шевченка відбувся святковий концерт «Слово і пісня матусю тобі», приурочений до Дня матері, який в Україні відзначається у другу неділю травня.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Ярослав Паращич.

«Дорогі жінки, любі наші матері! Кожен із нас від дитинства й до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ – образ мами, яка все зрозуміє, пробачить і завжди любитиме, незважаючи ні на що. У цілому світі мірою гідності людини вважається його подяка Матері за життя, за всі її старання, виховання й самопожертву, - зазначив Ярослав Паращич. Материнська любов зігріває нас упродовж усього життєвого шляху, і лише з утратою такої близької та улюбленої людини, як мама, ми розуміємо, як нам бракує її мудрості та теплоти.

Від щирого серця вітаю всіх мам із їхнім святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. У цей святковий день, милі, дорогі матері, прийміть слова вдячності, любові й пошани! Хай у ваших очах не гаснуть усмішки, а діти ніколи не забувають! Зі святом!» 

У ході концертної програми гостей міського свята вітали танцювальні та вокальні колективи дитячого та юнацької творчості, учасники художньої самодіяльності народних домів та учні Турківської дитячої музичної школи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень