A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

День вишиванки-символ незламності українського духу, заявою на весь світ про те, що українці – вільний народ!

Дата: 18.05.2023 12:08
Кількість переглядів: 91

Фото без описуСьогодні, 18 травня, в Турківській територіальній громаді було проведено захід, присвячений Дню вишиванки, за участю працівників Турківської міської ради. Під час заходу учасниками виконано Державний Гімн України.

Основна мета заходу - це збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення. Свято не передбачає обов'язкових заходів, окрім одягання вишиванки. Разом із тим, така дія має глибокий контекст, адже йдеться про вираження своєї національної та громадянської позиції, культурну освіченість та духовну свідомість. 

Особливе значення День вишиванки має саме зараз – тоді, коли росія розпочала повномасштабну війну проти України. Бо одягнена вишиванка 18 травня стане символом незламності українського духу, заявою на весь світ про те, що українці – вільний народ.

День вишиванки – це свято, в першу чергу, сповідування українських традицій і культури, апеляція до української національної свідомості, патріотизму і духу єдності народу. Однак кожен із нас, хто наразі перебуває в безпеці, може одягнути вишиванку для підтримання духу українців та українських воїнів.

Шануймо історію України, зберігаймо її духовні цінності!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень