A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

На Турківщині відбувся захід з нагоди Дня Героїв

Дата: 23.05.2023 12:52
Кількість переглядів: 66

Фото без описуВ Україні День Героїв, або Свято Героїв відзначають щорічно 23 травня. Так ми вшановуємо тих, хто в різні часи боровся за свободу та незалежність нашої держави. Сьогодні, 23 травня, в Турківській територіальній громаді відбувся захід з нагоди Дня Героїв.

Урочиста частина розпочалася біля пам’ятника Степана Бандери за участі міського голови Ярослава Паращича, першого заступника міського голови Олега Гришканича, заступника міського голови Богдана Макаришина, помічниці народного депутата України Андрія Лопушанського Ірини Кіри, представників організацій, установ, родин загиблих, військових та громадськості міста .

«Вклоняємося Героям, які не повернулися з поля бою, дякуємо тим, хто сьогодні на передовій безстрашно продовжує боротьбу із загарбником. Герої пишуть нашу історію, - зазначив у своєму виступі очільник міста Ярослав Паращич.

Кожен українець – із покоління до покоління має передати дітям пам’ять про Героїв на генетичному рівні. Бо пам’ять, вдячність і національна гідність і є тією великою силою нашого народу, яка нині дивує цілий світ.

Перемога буде за нами! Слава Україні! Слава нашим Героям!»

Також до слова запрошена помічниця народного депутата України Андрія Лопушанського Ірина Кіра.

Присутні поклали квіти та висловити свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

Після урочистої частини священнослужителі у церкві перенесення Мощей Св.Миколая міста відправили  панахиду за загиблими Героями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень