A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Щодо проведення «Школи Уповноважених осіб»

Дата: 25.05.2023 10:36
Кількість переглядів: 34

Фото без описуТурківська міська рада повідомляє, що Департаментом економічної політики Львівської обласної державної адміністрації спільно з «Центром громадського моніторингу та досліджень» буде проведена навчальна програма «Школа Уповноважених осіб» для представників органів державної влади, місцевого самоврядування та об’єднаних територіальних громад, які нещодавно стали або мають намір стати уповноваженими особами і займатись закупівлями професійно. Навчальна програма складається з двох дводенних модулів, які відбудуться у місті Львові:

·модуль І - 05-06 червня 2023;

·модуль ІІ - 19-20 червня 2023.

Участь у навчальній програмі – безкоштовна. Кількість місць обмежена. За результатом розгляду поданих анкет буде відібрано 20 учасників Школи. Випускники «Школи уповноважених осіб» отримають відповідні сертифікати про проходження навчання.

Для участі у навчальній програмі необхідно до 01.06.2023 заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/qXURxcTCkyVw1TkX7

За детальною інформацією звертатись у відділ публічних закупівель Департаменту економічної політики Львівської обласної державної адміністрації: (032)261-22-00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень