A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

25-26 травня відбувся тренінг для представників Турківської громади на тему: «Збір даних» в рамках проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад»

Дата: 29.05.2023 09:55
Кількість переглядів: 137

25-26 травня відбувся тренінг для представників Турківської громади на тему: «Збір даних» в рамках проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад». Зі вступним словом звернувся до присутніх керуючий справами (секретар) виконавчого комітету апарату міської ради Петро Назар.

Проєкт у Львівській області реалізує IOM Ukraine разом з Західноукраїнський ресурсний центр (ЗУРЦ).

Проєкт сприяє зміцненню стійкості громад в середовищі численних потрясінь шляхом розбудови спроможності до збору та використання даних на місцевому рівні і має на меті:

- надання навичок і вмінь представникам громад у зборі даних;

- зміцнення спроможності адміністрацій територіальних громад у аналізі даних;

- зміцнення спроможності представників органів місцевої влади приймати інклюзивні, добре поінформовані рішення, що спираються на факти.

Під час другого дня І тренінгу, що проходив у Турківській громаді, розглядалися практичні ситуації як збір даних може допомогти прийняти виважене рішення громаді. Учасники тренінгу змогли дізнатися про різні типи даних, методи збору та аналізу даних, попрактикувати проведення інтерв'ю, складання анкети (гайду) для опитування, створення гугл форм та роботу з очищенням даних у програмі Excel.

Зазначимо, що Фонд розвитку громадських організацій “Західноукраїнський ресурсний центр”став виконавчим партнером для впровадження активностей в рамках проєкту "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад", що реалізується Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні IOM Ukraine, за підтримки Уряду Канади. Географія проєкту охоплює понад 200 громад у 10 областях України – Львівській, Закарпатській, Чернігівській, Харківській, Сумській, Миколаївській, Запорізькій, Київській, Дніпровській та Полтавській областях.

Діяльність Фонду розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр» забезпечує впровадження проєкту у 6 областях.

Щиро дякуємо Представництву Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за довіру та з нетерпінням чекаємо на початок впровадження усіх компонентів проєкту!

Починаючи з 1 травня почала реалізовуватись перша складова в рамках проєкту "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад" – проведення тренінгів за трьома тематиками, для представників громад-учасниць проєкту:

1. Тренінг зі збору даних

2. Тренінг з аналізу даних

3. Тренінг з формування інклюзивного курсу дій на основі фактичних даних.

Громади, що успішно пройдуть всі 3 тренінги, отримають обладнання для збору і аналізу даних (ноутбуки, планшети, ліцензійне програмне забезпечення та сім-карти) та зможуть взяти участь у конкурсі грантів на суму еквівалентну 7000 дол. США.

Наступний тренінг заплановано на 1-2 червня, він також відбудеться у Турці, є ще кілька вільних місць для представників Турківської громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень