Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ТАТО, МАМА і Я – СПОРТИВНА ШАШКОВА СІМ’Я

Дата: 29.05.2023 11:40
Кількість переглядів: 68

 

Фото без описуУ неділю, 28 травня, в Турківській ДЮСШ "Юність" з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулися змагання з шашок «ТАТО, МАМА і Я – СПОРТИВНА ШАШКОВА СІМ’Я», в яких взяли участь 9 команд.

Серед 4 команд з юнаками і дівчатами до 10 років (2013 р.н. і молодші) переможцем стала команда Тамари Мурис, 2013 р.н. (стрик Ростислав, мама Олена), другою – команда Софії Леневич, 2014 р.н. (тато Ігор, мама Світлана), а третьою - команда Андрія Яворського, 2014 р.н., який виступав разом з татом Богданом. Близькою до призового місця була команда Василя Комарницького, 1915 р.н. з с. Буковинка (тато – Віталій, мама Степанія).

Серед 5 команд старшої групи переможцем стала команда Павліни Голованич, 2010 р.н. і Віки Голованич, 2011 р.н. (тато Сергій, мама Марія), другою – команда Андрія Комарницького, 2012 р.н. (тато Володимир та мама Ганна), третьою - команда Соломії Крецул, 2009 р.н. (тато Іван, мама Люба). Наступні місця посіли: команда Андрія Галича, 2012 р.н. (тато Микола, мама Іванна) та команда Максима Муриса, 2010 р.н. який виступав разом з мамою Оленою.

Переможці та всі учасники нагороджені грамотами директора ДЮСШ "Юність" Василя Ціка та цінними призами від Благодійного фонду сім'ї Доскіч, які вручила помічниця обласного депутата Оксана Куриляк.

А помічниця народного депутата України Андрія Лопушанського Ірина Кіра вручила від імені Благодійного фонду Андрія Лопушанського двом командам путівки на трьохденний відпочинок в оздоровчий комплекс "Женева"м. Трускавець, а також загальну путівку в «Женеву» на 13 червня для всіх юних шашкістів ДЮСШ разом з батьками.

Богдан Москаль, організатор змагань, тренер-викладач ДЮСШ «Юність» з шашок

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень