A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Управління молоді та спорту Львівської ОВА спільно з КЗ ЛОР «Львівський обласний молодіжний центр» та громадською організацією «Медіаторія» організовують щорічний обласний форум з неформальної освіти #Не_формат

Дата: 29.05.2023 16:40
Кількість переглядів: 84

Фото без описуУправління молоді та спорту Львівської ОВА спільно з КЗ ЛОР «Львівський обласний молодіжний центр» та громадською організацією «Медіаторія» організовують щорічний обласний форум з неформальної освіти #Не_формат. Форум одноденний та запланований на 24 червня 2023 року у Центрі Шептицьких (вул. Стрийська, 29-А).

Основна тематика цьогорічного форуму є аналіз реалій в яких ми живемо через призму психології, волонтерства та культури. Наша мета під час нього спільно з молоддю Львівщини проаналізувати, який шлях ми як суспільство пройшли після початку повномасштабної війни та спробувати сформувати уявлення про те, що нас чекає попереду, яке місце молоді в творенні майбутнього України.

Форум спрямований на представників молодіжних рад, молодіжних центрів/просторів, учнівське самоврядування, громадські організації, активних школярів, студентів ВНЗ та відповідальних за реалізацію молодіжної політики на місцевому рівні, а також на ВПО.

Для того, щоб взяти участь у форумі, необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://griml.com/TPV1H.

Дедлайн реєстрації – 19 червня (понеділок) до 10:00 год (включно).

Участь у форумі безкоштовна, за умови попередньої реєстрації. Підтвердження участі та додаткову інформацію організатори надішлють у Telegram, зареєстрованим учасникам.

Додаткову інформацію про форум можна отримати у соціальних мережах: https://www.instagram.com/neformat_lviv/ та https://www.facebook.com/events/3476342729304698/?ref=newsfeed 

 Контактна особа – Мокрій Христина, 0975550889


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень