A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

В День захисту дітей у місті Турка відбулися святкові заходи

Дата: 01.06.2023 14:14
Кількість переглядів: 71

Фото без описуСьогодні День захисту дітей – особливе свято. Бо вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше. Щоб спочатку повернути на вулиці всієї України щирий дитячий сміх. А тоді – права дітей на творчість, освіту, мрії та гідне життя.

З цієї нагоди у місті Турка на майдані Шевченка відбулися святкові заходи.

Розпочали захід з хвилини мовчання за загиблих дітей на війні, вихованці комунального закладу позашкільної освіти «Будинок дитячої та юнацької творчості» виконали Молитву за Україну.

«Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується сьогодні. Я бажаю вам щасливого дитинства, де немає війни. Ви маєте жити в світі, який не знає, що таке біль і жорстокість. Тому за ваше щасливе «завтра» воюють наші воїни. Гарного і мирного літа, наберіться сил до нового навчального року, здоров’я вам і миру усім нам», - з вітальним словом звернувся до юних мешканців очільник міста Ярослав Паращич.

Також з найщирішими привітаннями до присутніх звернулися помічниця народного депутата України Андрія Лопушанського Ірина Кіра та начальниця служби у справах дітей Турківської міської ради Ірина Стебівка, які побажали міцного здоров’я, успіхів, добра, безмежного щастя та мирного неба.

В програмі: фото з легендарним псом Патрон; солодка вата, батути, солодощі; патріотичні вироби; лимонад, чебуреки; виставка зброї з війни, яка зацікавила діток; прапори з підписами наших воїнів-ангелів; виставка робіт здобувачів освіти, які займаються в гуртках Будинку творчості; конкурс малюнка на асфальті; ігри з дітьми; аплікації на личках дітей; конкурси пісень, віршів тощо.

Ініціаторами свята: волонтери Турківської громади, Комунальний заклад позашкільної освіти «Будинок дитячої та юнацької творчості» Турківської міської ради (директор Софія Багай), Благодійний фонд « Християнська церква Христа Спасителя, Благодійний фонд «Милосердя»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень