Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про проведення конкурсу на краще оформлення вітрин об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення «Вітражі літнього настрою» на території громади

Дата: 19.06.2023 10:16
Кількість переглядів: 178

Фото без описуКеруючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення рівня туристичної привабливості, створення святкової атмосфери для мешканців та гостей Турківської міської територіальної громади під час літнього періоду,

 

З О Б О В ' Я З У Ю :

 

1.     Провести конкурс на краще оформлення вітрин об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення «Вітражі літнього настрою» на території Турківської міської територіальної громади.

 

2.     Затвердити Положення про конкурс на краще оформлення вітрин, об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення «Вітражі літнього настрою», що додається.

 

3.     Координацію робіт за проведенням конкурсу на краще оформлення вітрин об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення «Вітражі літнього настрою» покласти на відділ економічного розвитку, торгівлі, сільського господарства, інфраструктури та захисту довкілля апарату міської ради (КОСТИШАК  В.М.).

 

4.     Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови  ГРИШКАНИЧА  О.В.

 

Міський голова                                                         Ярослав  ПАРАЩИЧ

 

 

 

ПОЛОЖЕННЯ

про конкурс на краще оформлення вітрин об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення «Вітражі літнього настрою»

 

1.      Загальні положення

 

1.1.  Положення про конкурс на краще оформлення вітрин об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення «Вітражі літнього настрою» (далі – Конкурс) визначає єдині вимоги щодо організації проведення та визначення переможця.

 

2.     Мета Конкурсу

 

2.1.  Метою Конкурсу є підвищення рівня туристичної привабливості, естетичної виразності вітрин об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення, створення святкової атмосфери для мешканців та гостей Турківської міської територіальної громади в літній період.

 

3.     Умови проведення Конкурсу

 

3.1.  Термін проведення: з 05.06.2023 по 30.06.2023 року.

3.2.  В Конкурсі можуть брати участь фізичні та юридичні особи - суб’єкти господарської діяльності незалежно від форм власності, у віданні яких є заклади сфери торгівлі, послуг, ресторанного господарства та побутового обслуговування, які знаходяться на території Турківської міської  територіальної громади.

 

4.     Критерії участі у Конкурсі

 

Критерії участі у конкурсі:

4.1.  Стан рекламної вивіски та фасаду об’єкта;

4.2.  Оригінальність ідеї, дизайн та естетичність оформлення вітрини;

4.3.  Загальне оформлення об’єкта та прилеглої території (використання посадочного матеріалу, художньо-декоративного оформлення, оздоблювальних матеріалів)

4.4.  Загальне оформлення об’єкта та прилеглої території (використання посадочного матеріалу, художньо-декоративного оформлення та оздоблювальних матеріалів та прикрас, тощо).

5.     Порядок проведення Конкурсу

 

5.1.  Заявки щодо кращої оформленої вітрини  закладу подаються онлайн на електронну пошту Турківської міської ради turkamrada@ukr.net тема «Вітражі літнього настрою».

5.2.  Усі заявки для участі в Конкурсі приймаються до 16-ої години 30 червня 2023 року.

5.3.  Переможці Конкурсу визначаються шляхом відкритого голосування на сторінці міської ради в мережі фейсбук «Турківська міська рада Львівської області - https://www.facebook.com/profile.php?id=100069416280401», яке відбуватиметься з 01.07.2023 року по 07.07.2023 року, згідно підрахунку кількості вподобань.

5.4.  Три учасники Конкурсу, які наберуть найбільшу кількість голосів, на рейтинговій основі, будуть визначені переможцями.

5.5.  Конкурсні пропозиції, які надійдуть несвоєчасно або не відповідатимуть критеріям конкурсу, до участі не допускаються.

 

6.     Нагородження переможців Конкурсу

 

6.1.  Повідомлення про результати проведення Конкурсу будуть опубліковані на сторінках фейсбук та на веб-сайті Турківської  міської ради, та в мережі фейсбук.

6.2.  Переможці Конкурсу нагороджуються подарунковими наборами та відзнаками міського голови.

6.3.  Після оголошення переможців Конкурсу фото об’єктів переможців буде опубліковано на офіційному сайті Турківської міської ради, соціальних мережах та місцевих засобах масової інформації.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень