A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

В Турківській ДПІ платники отримують кваліфіковану практичну та інформаційну підтримку

Дата: 19.06.2023 11:16
Кількість переглядів: 34

Фото без опису    Начальником Турківської ДПІ Марією Павлович та фахівцями ДПІ під час робочих зустрічей з платниками в приміщенні інспекції на постійній основі надаються роз’яснення вимог чинного податкового законодавства, а також відповіді на запитання та практична допомога щодо користування електронними сервісами ДПС України.  

Зокрема, обговорюються особливості застосування РРО/ПРРО при проведенні розрахункових операцій, ведення обліку товарних запасів СГ, забезпечення використання електронних платіжних засобів. Платникам доводять інформацію про можливість застосування податкової знижки до 31 грудня 2023р., про порядок сплати вперше в 2023 році мінімального податкового зобов’язання за земельні частки (паї). Також ведуть мову про обов’язковість погашення податкового боргу та використання виключно задекларованої найманої праці, звертають увагу на зміни у порядку заповнення платіжних інструкцій.

З огляду на переваги використання електронних сервісів ДПС України під час спілкування з податковою службою актуальним залишається роз’яснення їх особливостей на конкретних прикладах.

Можливості Електронного кабінету платника податків (cabinet.tax.gov.ua) досить широкі, зокрема можна подавати заяви, запити для отримання інформації; отримати витяг щодо стану розрахунків з бюджетом; подавати звітність та ін.

Слід зазначити, що для формування та надсилання звернення на отримання індивідуальної податкової консультації в електронній формі платник може скористатися меню «Індивідуальні податкові консультації» приватної частини Електронного кабінету


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень