A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про оголошення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходить за межі території Турківської міської територіальної громади

Дата: 05.07.2023 15:37
Кількість переглядів: 174

Фото без описуКеруючись статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про автомобільний транспорт», Постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 (зі змінами та доповненнями), у зв'язку із неподанням документів перевізниками-претендентами для участі в конкурсі з визначення автомобільного перевізника на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Турківської міської територіальної громади, оголошеному в газеті «Бойківщина» № 25 (1789) від 23.06.2023 року,

 

З О Б О В ' Я З У Ю :

  1. Оголосити конкурс з визначення автомобільного перевізника на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходить за межі території Турківської міської територіальної громади (надалі – Конкурс), згідно з додатком.
  1. Конкурсний комітет з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Турківської міської територіальної громади (надалі – Конкурсний комітет):

2.1.       провести Конкурс;

2.2.       подати на затвердження виконавчого комітету Турківської міської ради протокол засідання Конкурсного комітету в термін п’яти робочих днів після проведення Конкурсу.

  1. Затвердити робочу групу з працівників виконавчого комітету Турківської міської ради для перевірки достовірності одержаної від перевізників-претендентів інформації, підготовки матеріалів для проведення засідання Конкурсного комітету та документів за результатами Конкурсу, підготовки договору з переможцем Конкурсу та інших матеріалів, у складі:

Когут Галина Василівна – начальник юридичного відділу апарату міської ради,

Шубін Іванна Олександрівна – завідувач сектору публічних закупівель апарату міської ради,

Сподарик Олег Васильович – головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики міської ради.

  1. Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та енергетики міської ради (Юдицький П.Л.), не пізніше десяти робочих днів з дня опублікування рішення виконавчого комітету Турківської міської ради про визначення переможця Конкурсу, укласти з переможцем Конкурсу Договір на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходить за межі території Турківської міської територіальної громади.
  1. Головного спеціаліста відділу з питань спорту, молоді, оборонної, мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами апарату міської ради Баган С.В. розмістити оголошення про проведення Конкурсу на офіційному веб-сайті Турківської міської ради та в друкованих засобах масової інформації.

6.  Розпорядження голови Турківської міської ради від 21.06.2023 року № 69-ОД «Про оголошення конкурсу з визначення автомобільного перевізника на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходить за межі території Турківської міської територіальної громади» вважати таким, що втратило чинність.

7.  Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Гришканича О.В.

Міський голова                                                         Ярослав ПАРАЩИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень