A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

В Україні зібрали списки освітян, які причетні до примусового насадження російської пропаганди

Дата: 24.07.2023 15:03
Кількість переглядів: 128

Фото без описуВ Україні зібрали списки освітян причетних до примусового насадження російської пропаганди.

Зроблено це для того, щоб їх імена стали відомі усім, щоб вони не уникнули покарання за свої злочини перед українським народом. Про це пише Четверта студія з посиланням на Центр перепідготовки педагогів.

“Також звертаємось до всіх свідомих громадян для сприяння у виявленні колаборантів та окупантів”, – йдеться у заклику до усіх небайдужих українців.

Центр об’єднав навколо себе громадських активістів, волонтерів та патріотів України, яким болить за Україну.

Нагадаємо, раніше міністр освіти і науки України повідомляв про те, що українській владі відомі прізвища майже всіх педагогів, які пішли на співпрацю з ворогом. Кожен колаборант відповідатиме перед законом.

Додамо, росіяни намагаються знищити український народ, нашу самобутніcть та позбавити нас права на самостійний розвиток.

Частиною проголошеного російського геноциду є освітній геноцид, який здійснюється російською федерацією на всій території України, особливо – на тимчасово окупованих територіях, а подекуди навіть за кордоном, пише Освітній омбудсмен України.

На всій території України російські бомби, снаряди та ракети руйнують заклади освіти, змушують дітей, батьків і вчителів залишати рідні домівки, рятуватися від небезпеки, перериваючи освітній процес та спричиняючи важкі втрати в освіті наших дітей. Багато закладів освіти знищено та зруйновано.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень