A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Щодо роботи Консультаційних центрів Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, які відкриті в рамках Проєкту технічної допомоги «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe)

Дата: 15.08.2023 09:40
Кількість переглядів: 286

Фото без описуПарламентський контроль за додержанням конституційних прав і свобод людини і громадянина та захист прав кожного на території України і в межах її юрисдикції на постійній основі здійснює Уповноважений Верховної Ради України з прав людини (далі – Уповноважений), який у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, чинними міжнародними договорами, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України. Уповноважений регулює відносини, що виникають при реалізації прав і свобод людини і громадянина між громадянином України, незалежно від місця його перебування, іноземцем чи особою без громадянства, які перебувають на території України, та органами державної влади, органами місцевого самоврядування та їх посадовими і службовими особами.

Керуючись статтею 22 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини», з метою запобігання порушенню норм законодавства та підвищення правової обізнаності населення інформуємо щодо роботи Консультаційних центрів Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, які відкриті в рамках Проєкту технічної допомоги «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), що виконується Alinea International Ltd. за підтримки Уряду Канади. Консультаційний центр, який відкритий при Регіональному представництві Уповноваженого у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 107, орієнтований на активну взаємодію з усіма ключовими органами державної влади, органами місцевого самоврядування, організаціями та установами, які забезпечують роботу щодо розшуку зниклих та депортованих дітей, забезпечення їхнього повернення, інших соціальних питань, з якими стикаються діти та сім’ї, зокрема постраждалі внаслідок війни, насильства, жорстокого поводження.

ДОДАТОК 1

ДОДАТОК 2

ДОДАТОК 3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень