A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Аграрії Львівщини можуть отримати міні-гранти по 10 000 євро на впровадження заходів з енергоефективності

Дата: 07.09.2023 14:30
Кількість переглядів: 221

Фото без описуДоводимо до вашого відома інформацію, що аграрії Львівщини можуть отримати міні-гранти по 10 000 євро на впровадження заходів з енергоефективності.

Зокрема, розпочато конкурсний відбір підприємств в рамках проєкту «Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час», що впроваджується в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні».

Про це повідомив департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації з посиланням на ГО «Міжнародна фундація розвитку».

У рамках проекту планується надання технічної та фінансової підтримки у вигляді міні-грантів на впровадження енергоефективних заходів приватним підприємствам виробничого сектору.

Підприємства будуть відібрані за результатами відкритого конкурсу, який буде розміщено на порталі «Дія.Бізнес» та онлайн-ресурсах партнерів проекту.

Після завершення процесу відбору 25 відібраних підприємств будуть запрошені приєднатися до проекту та підписати лист-зобов'язання щодо умов участі. Навчання з енергоефективності буде організовано у вигляді серії навчальнопрактичних онлайн-вебінарів з підвищення енергоефективності в промисловості загальною тривалістю 20 годин. Для кожного підприємства-учасника буде проведено експрес-енергоаудит відповідно до вимог стандарту ISO 50002 «Енергоаудит, тип 1».

Після навчання буде відібрано 15 підприємств, які отримають подальшу підтримку у вигляд міні-грантів на реалізацію заходів з енергоефективності. З цими підприємствами буде підписано грантові контракти. Гранти надаватимуться у гривневому еквіваленті 10000,00 євро на одне підприємство. Гранти можуть бути використані підприємствами виключно для фінансування енергоефективних заходів, визначених у грантовому договорі. Пріоритет надаватиметься підприємствам, які тимчасово перемістилися до інших адміністративнотериторіальних одиниць, продовжують свою господарську діяльність.

Детальніше про Проєкт “Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час” за посиланням: http://in-fd.com/2023/08/04/proyekt-pidtrymka- energomodernizatsiyi-pidpryyemstv-u-voyennyj-chas/. Зразок заявки - за посиланням: http://in-fd.com/wpcontent/uploads/2023/08/Anketa_Konkursna_zayavka_2023_Energozber.pdf Дедлайн подання заявки: 8 вересня 2023 р. За додатковою інформацією щодо конкурсу звертатися до менеджера проєкту Сергія Касяна за номером +380505124805.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень