Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Увага! Важлива інформація

Дата: 11.09.2023 13:47
Кількість переглядів: 137

Фото без описуПостановою Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 №381 «Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об'єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення» (зі змінами) врегульовано основні вимоги до створення, а також функції комісії з надання компенсації для відновлення окремих категорій об'єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації (далі-Комісія).

Беручи до уваги зміни, які були внесені в постанову Кабінету Міністрів України від 21.04.2023 №381 (постанова Кабінету Міністрів України від 30.05.2023 №565), необхідно привести особовий склад комісії у відповідність до цих вимог.

У Турківській міській раді створено Комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об'єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України у складі 6 осіб (представників уповноваженого органу). Кількість представників від громадськості не  може бути меншою однієї третини загального складу Комісії.

Висунення кандидатур до складу комісії здійснюється протягом п'яти робочих днів з дня прийняття рішення уповноваженим органом про утворення комісії та оприлюднення на офіційному веб-сайті. Кандидатури від громадськості можуть висуватися міжнародними та громадськими організаціями, в тому числі антикорупційними, а в селах та селищах- також фізичними особами.

Заява про висунення кандидатури від громадськості подається до Турківської міської ради у довільній формі, придатній для сприйняття її змісту, та містить прізвище, власне ім'я, по батькові (за наявності) кандидатури представника, а також відомості про заявника:

Для міжнародної чи громадської організації:

- найменування;

- напрями діяльності;

- код юридичної особи згідно з ЄДРПОУ (за наявності);

- місцезнаходження;

- контактні дані (номер телефону, адреса електронної пошти);

Дані, зазначені у заяві, засвідчуються підписом  фізичної особи/представника міжнародної чи громадської організації, що її подала.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень