Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Сьогодні у місті Турка вручили ключі та документи на житло особі з числа дитини-сироти

Дата: 19.09.2023 15:23
Кількість переглядів: 197

Фото без описуСьогодні, 19 вересня, у місті Турка вручили ключі та документи на житло особі з числа дитини-сироти - Мись Іванні, жительці с.Ясениця

Власне помешкання отримала Іванна, яка перебувала в черзі на пільгове житло в рамках реалізації регіональної, районної та міської  програм забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області.

Купити двохкімнатну квартиру вдалося завдяки співфінансуванню з бюджетів різних рівнів.

Вартість двохкімнатної квартири становить 650 000,00 гривень, з них кошти обласного бюджету – 330 504,00 гривень, з інших джерел – 129 496,00 гривень, з місцевого бюджету – 190 000,00 гривень.

«Сьогодні особливий день, нині ще одна дитина отримала ключі від власного житла. Я вірю, що нове помешкання для дівчини стане початком нового життя, сповненого надії, радості й впевненості в завтрашньому дні», - наголосив начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації Володимир Лис.

До урочистої церемонії вручення ключів від квартири та будинку долучились також міський голова Турківської міської ради Ярослав Паращич, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Петро Назар, заступник начальника управління, начальник Турківського відділу соцзахисту населення Самбірської РДА Світлана Гут, начальник служби у справах дітей Ірина Стебівка.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень