Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Привітання міського голови Ярослава Паращича з Днем захисників та захисниць України, Днем Українського козацтва, які символічно призначено на церковне свято Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 01.10.2023 07:45
Кількість переглядів: 131

Фото без описуШановна Турківська громада!

 

Щиро вітаю вас з Днем захисників та захисниць України, Днем Українського козацтва, які символічно призначено на церковне свято Покрови Пресвятої Богородиці. 

Заступниця та покровителька завжди боронила наш народ, надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом. 1 жовтня поєднує державні, родинні і духовні цінності, які символізують зв'язок поколінь та особливо шануються українцями. День наших українських Героїв, які захищали, захищають і захищатимуть українські землі та український народ. Цей день символізує зв`язок поколінь: козацьке військо, яке під своїм Покровом обороняла Пресвята Богородиця, УПА та сучасне військо. Це свідчить про міць і непереможність нашої держави, адже в наших жилах, у жилах наших військовослужбовців тече кров славних пращурів.

Справа захисту незалежності згуртувала і військових, і добровольців, і волонтерів. Цього дня ми вшановуємо тих, хто, виконуючи свій обов’язок на бойовому посту чи у мирній справі, робить внесок у справу захисту держави, всіх, хто ціною свого життя вписав в історію свої героїчні імена.

У цей день бажаю незламної волі, надійного родинного тилу, міцного здоров’я.

Ми переможемо, бо ми — українці. Ми солідарний народ, який у важку хвилину гуртується і готовий віддати життя, щоб зберегти свою волю та незалежність.

Нехай Пресвята Богородиця оберігає усіх нас.

Слава воїнам-захисникам!

Слава нескореному українському народові!

Слава Україні!

 

З повагою,

Міський голова Ярослав ПАРАЩИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень