A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Питання застосування РРО та ПРРО обговорили у Турківській ДПІ

Дата: 26.09.2023 10:07
Кількість переглядів: 35

Фото без опису    Начальницею Турківської ДПІ Марією Павлович проведено зустріч з приватними підприємцями Турківської ТГ.

Начальницею доведено до присутніх основні питання застосування реєстраторів розрахункових операцій/ програмних реєстраторів розрахункових операцій в умовах дії Закону України від 30.06.2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану». Детально говорили про новації у застосуванні РРО/ПРРО.

Також було наголошено, що на обліку має перебувати господарська одиниця, де буде використовуватися ПРРО, про яку суб’єкт господарювання повідомляє контролюючий орган відповідно до вимог п.63.3 ст.63 Податкового кодексу України ( повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які проводиться діяльність за формою № 20-ОПП).

Було обговорено питання застосування РРО при продажі складнопобутових товарів за готівку та по безготівковому розрахунку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень