A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Тренінговий Центр Наталії Сабліної разом з ГО «Міжнародна асоціація психологів та тренерів-експертів»  продовжує надалі свою роботу та  запрошує на навчальні онлайн-курси з підвищення кваліфікації

Дата: 20.10.2023 15:28
Кількість переглядів: 164

Фото без описуТренінговий Центр Наталії Сабліної разом з ГО «Міжнародна асоціація психологів та тренерів-експертів»  продовжує надалі свою роботу та  запрошує на навчальні онлайн-курси з підвищення кваліфікації.

Курси для психологів, психотерапевтів, соціальних працівників, юристів, правоохоронців, військових, держслужбовців, лікарів, медсестер, волонтерів, психологів, капеланів, соц.працівників, студентів,вчителів, викладачів, працівників дитячих садочків та тих, хто хоче отримати знання.

Курс «Психологічна допомога та робота психолога з військовими та  їх родинами у дні війни. Військова психологія» (33 годин) з 01.11.2023  року.Ми проводими набір 11 хвилі.

НА ЦЬОМУ КУРСІ ВИ:

  • навчитеся вчасно визначати ознаки бойового стресу та ПТРС.
  • дізнаєтеся, як впоратися з кризовими станами та стабілізувати психіку військового
  • засвоїте техніки надання психологічної допомоги військовим та їх родинам.

Заняття проводяться 1раз на тиждень ОНЛАЙН з 18.00 год.тривалість кожного заняття 3 академ. години (33 годин). Загальна тривалість курсу – 3 місяці. Платформа для проведення онлайн заняття– ZOOM.  Доступ до всіх матеріалів, закрита група. Запис всіх занять.  Розуміючи дану ситуацію в країні ми знизили вартість навчання до 2800 грн.

Працюємо за договорами з міськими радами та виконавчими комітетами, іншими структурами.

РЕЄСТРАЦІЯ та ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ: https://docs.google.com/forms/d/1FFO3Hb9Iz9LdNf5IM0WCbnHdTTpESddaUgA7LF3MgIc/edit або на сайті https://www.sablinatz.com/viyskova-psyhologiya

Також Ви можете доєднатися та зареєструватися на навчально-терапевтичний онлайн-курси.  Детальна інформація на сайті  https://www.sablinatz.com/treningi-kursi                       

«Тренінгова діяльність.Ораторське мистецтво.Загальний курс» З 21.10.2023 https://docs.google.com/forms/d/17SSeWSkpEAM09QsvpoR6S9RgSV_DNNmevaEBqOLL1ZI/edit

«Основи психотравматерапії», старт 11.11.2023 з присвоєнням кваліфікації за бажанням «Травмотерапевт» (81 година практики та теорії)

https://docs.google.com/forms/d/1H2J-JEgrQEUGYQqOnCygpVNwOtBTny_WzATjttPbr9k/edit

"Психологічна допомога в  кризових ситуаціях : травма, ПТСР, насильство, згвалтування, втрата. Робота з дітьми, дорослими та військовими " ( 33 год. )

з 17.11. 2023 року

https://docs.google.com/forms/d/1UZbSI2Wvq3IRrCQLsFz0WyBJ-2BYiDg0h7wPQCU0Uno/edit

І ще запрошуємо на навчально-терапевтичний курс підвищення кваліфікації  « Реабілітація та абілітація ветеранів. Комунікація з військовими»  з 18.12.2023р.

https://docs.google.com/forms/d/1su9NnzqQDopeQWClWx-l-g8hje4FGFbuuvAxfhVoRAU/edit

Після закінчення курсу видається Сертифікати підвищення кваліфікації від Університету Сучасних Знань та Тренінгового Центру Наталії Сабліної. Наші документи (сертифікати, свідоцтва, тощо) можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації, оскільки вони повністю відповідають вимогам пункту 13 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України №800 від 21.08.2019 р., і набув чинності 03 вересня 2019 року.

Викладач курсу : Наталія Сабліна 

Голова МіжнародноїАсоціації психологів та тренерів-експертів. Кандидат психологічних наук, викладач УСЗ , доцент кафедри педагогіки та психології. Президент БФ «САРОКА», директорка Тренінгового Центру Наталії Сабліної. Коуч, психолог-практик. Ведуча навчальних онлайн курсів. Кризовий психолог. Сертифікований спеціаліст з програми European School Psychology Centrefor Training “The Professional study program of Crisis management in Israeli schools and communities”). Психологічна робота з військовими та бійцями АТО з 2014 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень