A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Працівників соціальної сфери привітав міський голова Ярослав Паращич

Дата: 06.11.2023 14:26
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Щорічно в першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Сьогодні, 6 листопада, з нагоди професійного свята, Дня працівника соціальної сфери, міський голова Ярослав Паращич спільно з першим заступником міського голови Олегом Гришканичем та секретарем міської ради Олександром Гвоздінським привітали працівників соціальних служб та установ міста.

«Ваша праця важлива та дуже потрібна, особливо сьогодні, коли так багато наших жителів потерпає від нападу ворога. Соціально незахищені категорії населення потребують особливої опіки, людського ставлення, підтримки. Сьогодні, як ніколи маємо бути в єдності, лише так, спільними зусиллями, здолаємо ворога»,- зазначив Ярослав Паращич.

Ярослав Паращич подякував їм за чуйні серця, надзвичайно важливе та відповідальне служіння людям, турботу та увагу, самовідданість обраній справі та вручив почесні грамоти трудовим колективам служби у справах дітей міської ради, відділу соціального захисту населення та КУ «Центр надання соціальних послуг Турківської міської ради».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень