A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 66-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 21.05.2019 17:49
Кількість переглядів: 566

Скликання 66-го чергового засідання
сесії Турківської міської ради

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови - 30 травня 2019 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 66-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 66-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про розгляд звернення Саварин З.А та Саварин Б.А.
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  житлового будинку господарських будівель і споруд Питчак С.М.
  4. Про розгляд заяви Круц І.В.
  5. Про розгляд заяви Доній С.І.
  6. Про розгляд заяви Пасічник А.І.
  7. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Михайлечком О.С.
  8. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво та обслуговування житлового будинку  господарських будівель та споруд Мусій Х.М.
  9. Про припинення користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Дребот М.М.
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Матківській Г.М.
  11. Про скасування рішення №711 від 18.10.2007 року та надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Вовк М.М.
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Бучак Л.В.
  13. Про надання дозволу на виготовлення містобудівної документації /детальний план/ по зміні цільового призначення земельної ділянки з будівництва гаража під будівництво житлового будинку Макар М.М.
  14. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Будз М.В.
  15. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Хомин М.В.
  16. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва індивідуального гаража Чернянській О.М.
  17. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Маркович Л.В.
  18. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Богдан Л.П.
  19. Про розгляд заяви Гошівської Валентини Миколаївни.
  20. Про розгляд заяви Співак Марії Ярославівни.
  21. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 01.06.2018 року №1537 «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2019 рік».

Питання що пропонуються добавити з голосу:

22.Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік

23.Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік

24.Про встановлення ставки туристичного збору на 2020 рік

25.Про встановлення ставки транспортного податку на 2020 рік

26.Про встановлення ставки єдиного податку на 2020 рік

27.Про встановлення ставок земельного податку на лісові землі на 2020 рік

28.Про затвердження робочого проекту плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату м.Турка до 2030 року

29.Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на право укладення договору оренди комунального майна територіальної громади м. Турка шляхом електронних торгів у ЕТС Prozorro.Продажі

30.Про внесення змін до складу тендерного комітету Турківської міської ради

31.Про звернення депутатів Турківської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України, щодо виконання вимог Революції Гідності

32.Про звернення депутатів Турківської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України, щодо засудження відкриття у польському місті Щецин антиукраїнського пам’ятника

33.Про звернення депутатів Турківської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України, щодо припинення переслідування активістів та опозиційних політиків через їхні політичні погляди

34.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0264 по зміні цільового призначення із обслуговування гаража під будівництво і обслуговування офісного приміщення та стоматологічного кабінету Дец І.Б.

35.Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Дребот Н.Й.

36.Про припинення дії договору №1 від 28.01.2016р. оренди земельних ділянок для обслуговування нежитлового приміщення (сторожове приміщення)по вул.Міцкевича,77 «к», Комарницькою Я.Л.

37.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню та відновленню меж в натурі на місцевості земельної ділянки комунальної власності кадастровий номер 4625510100:01:028:0604 для обслуговування нежитлового приміщення Кріль Я.М.

Матеріали сесії


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень