A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 43 сесії Турківської міської ради

Дата: 12.12.2017 17:55
Кількість переглядів: 571

Скликання 43-го чергового засідання
сесії Турківської міської ради

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження 21 грудня 2017 року о 11.00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 43-тє чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про бюджет Турківської міської ради на 2018 рік
  2. Про розгляд заяви Бриндас А.Я.
  3. Про розгляд заяви Кузьмин П.В.
  4. Про розгляд заяви Мельник С.І.
  5. Про розгляд заяви Дністрянського В.В.
  6. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Солопатич Л.І.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Солопатич І.Я.
  8. Про припинення права користування земельною ділянкою комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Козловською В.І.
  9. Про  надання дозволу на розроблення містобудівної документації /детальний план території/  на земельну ділянку комунальної  власності  під будівництво житлового будинку господарських будівель і споруд Самборській Н.З.
  10. Про внесення змін в рішення №603 від 27.12.2011р «Про надання дозволу на виготовлення документації землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення ОСГ Синичич Н.В.»
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Сипливчак Т.Б.
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/меж земельної ділянки в натурі/на місцевості/комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Мельникович Й.М.
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню та відновленню меж земельної ділянки комунальної власності для обслуговування індивідуального гаража Комарницькій Я.Л.
  14. Про надання дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під  будівництво житлового  будинку  господарських будівель і споруд Місько М.М.
  15. Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:013:0113 в короткострокову оренду терміном на 5-ть років для обслуговування  нежитлової будівлі кафе «Квітка Карпат»  Білинському М.І.
  16. Про передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності із земель житлової та громадської забудови для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Сіданич М.М.
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в приватну власність для ведення особистого селянського господарства Козлятніковій Н.І.
  18. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Вовчанчин Г.Є.
  19. Про надання дозволу на розробку проекту детального планування території по вул. Травнева у м.Турка під спортивний майданчик

Питання що пропонуються добавити з голосу:

  1. Про визнання повноважень депутата Турківської міської ради сьомого скликання Шияна Руслана Омеляновича
  2. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №7 від 12.11.2015 року
  3. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради №82 від 03.12.2015 року
  4. Про підтвердження розпорядження №367 від 05.12.2017 року
  5. Про підтвердження розпорядження №368 від 05.12.2017 року
  6. Про підтвердження розпорядження №374 від 12.12.2017 року
  7. Про внесення змін до складу тендерного комітету Турківської міської ради
  8. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Яворському М.М.
  9. Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Капітальне будівництво зовнішніх інженерних мереж електропостачання та облік електричної енергії кварталу індивідуальної житлової забудови за адресою: Львівська обл., Турківський р-н., м.Турка, вул.Зелена»
  10. Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Реконструкція адміністративного корпусу та складів виробничої бази Турківського КП ЖКУ по вул.Д.Галицького, 20 в м.Турка Львівської області»
  11. Про встановлення надбавки міському голові, заступнику міського голови та секретарю міської ради за виконання особливо важливої роботи  та виплати заохочувального характеру
  12. Про  встановлення плати  для батьків або осіб які їх замінюють за перебування дітей в комунальних дошкільних навчальних закладах міської ради

Для інформації:

Щиро вітаємо грудневих іменинників (11 грудня – Шило Микола Йосифович, 16 грудня – Петрик Сергій Ярославович, 22 грудня – Стефаник Галина Ярославівна)

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень