A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 64-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

Дата: 23.04.2019 17:55
Кількість переглядів: 578

Скликання 64-го чергового засідання сесії Турківської міської ради

 

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження від 16.04.2019 року - 25 квітня 2019 року о 11:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, пл.Ринок, 26, зал засідань, ІІ поверх) скликається 64-е чергове засідання сесія Турківської міської ради 7 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступник міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

Порядок денний:

  1. Про обрання тимчасової лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 64-ї чергової сесії 7 скликання.
  2. Про визнання повноважень депутатів Турківської міської ради сьомого скликання Баган Світлани Олександрівни та Стебівки Ірини Ільківни.
  3. Про внесення змін до рішення сесії міської ради від 05.08.2016 року №584 «Про затвердження Положення про порядок присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості в місті Турка».
  4. Про розгляд заяви Ковальчук О.В.
  5. Про розгляд заяви Лейко О.І.
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  житлового будинку господарських будівель і споруд Возняк В.М.
  7. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під індивідуального гаража Фазан Л.І.
  8. Про надання дозволу на розроблення детального плану території на земельну ділянку комунальної власності під індивідуального гаража Гуй В.І.
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку Костьович О.Т.
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Копитчак С.З.
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Прик Д.Т.
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення /відновлення/ меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для ведення особистого селянського господарства Мельникович Й.М.
  13. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Бончук М.І.
  14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Громик Р.Р.
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Мельник І.М.
  16. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки комунальної власності в натурі/на місцевості/ для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Баранишин Г.І.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Баранишин Г.І.
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Баранишин Р.М.
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності для ведення садівництва Гвоздінській О.І.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності для ведення садівництва Писанчин І.Й.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальної власності для ведення садівництва Криванчик М.С.
  22. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства Нанівським М.М.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Роздольському М.І.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Петелі С.О.
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації по встановленню та відновленню меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування об’єктів і споруд телекомунікацій ПАТ «Укртелеком».
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для обслуговування нежитлової будівлі ПП «ТУР-АВТО».
  27. Про розгляд заяви Комарницької С.О.
  28. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території по зміні цільового  використання земельної ділянки  кадастровий номер 46255510100:01:028:0106 для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі (магазин-склад) Комарницькому Е.О.
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  житлового будинку господарських будівель та споруд Прик Л.П.
  30. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Вовчанській О.О.
  31. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Мамчук В.В.
  32. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Яворському М.Л.
  33. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для ведення особистого селянського господарства Макар Я.М.
  34. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Кіцулі Р.С.
  35. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Лепіш Г.І.
  36. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування індивідуального гаража Даниляк В.В.
  37. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Яворській Ю.В.
  38. Про безоплатну передачу в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Козловській С.В.
  39. Про внесення змін в рішення №1910 від 28.02.2019р «Про передачу земельної ділянки кадастровий номер 4625510100:01:028:0672 в довгострокову оренду терміном на 49-ть років для обслуговування нежитлової будівлі ПАТ «Агросервіс».
  40. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Рогач З.І.
  41. Про передачу безоплатно в приватну власність земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд Білас І.М.
  42. Про розгляд земельного спору та затвердження Акту обстеження земельної ділянки від 09.04.2019 року.

Питання що пропонуються добавити з голосу:

43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для будівництва та обслуговування  житлового будинку господарських будівель та споруд Яворському М.І.

44. Про підтвердження розпорядження міського голови від 19.04.2019 №25-ОД «Про перекидку бюджетних асигнувань по загальному фонду».

45. Про внесення змін до рішення Турківської міської ради від 20.12.2018 №1823 «Про бюджет Турківської міської ради на 2018 рік».

46. Про розгляд листа-звернення АТ «Українська залізниця» регіональної філії «Львівська залізниця» виробничого підрозділу «Самбірська дистанція колії».

47. Про надання дозволу на відчуження автотранспортного засобу.

48. Про звернення депутатів Турківської міської ради до Верховної Ради України (Комітет з питань податкової та митної політики), Кабінету Міністрів України та народного депутату України Лопушанського А.Я., щодо неприпустимості скасування акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі тютюнових виробів.

 

З проектами рішень можна ознайомлюватися на офіційному сайті Турківської міської ради (turka-mrada.gov.ua).

ПРОЕКТИ РІШЕНЬ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень