Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про застосування РРО/ПРРО та актуальні питання оподаткування під час зустрічі з платниками податків

Дата: 20.11.2023 10:02
Кількість переглядів: 80

Фото без опису   Днями відбулася зустріч начальника Турківської ДПІ Марії Павлович з представниками бізнесу.

Під час заходу розглянуті питання щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО)/ програмних РРО та поновлення відповідальності за порушення вимог Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій  у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами з урахуванням Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Також присутніх ознайомили з порядком відображення у податковій декларації про майновий стан і доходи мінімального податкового зобов’язання у ФОП – власників, орендарів земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь.

Обговорювались питання легалізації трудових відносин та особливості надання нецільової благодійної матеріальної допомоги неприбутковими організаціями.

Крім того, зупинились на категоріях громадян, які мають право на податкову знижку та нагадали, що за результатами 2022 року декларацію про майновий стан і доходи можна подати до 31 грудня 2023 року включно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень