A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Інформування щодо профілактики сказу на території територіальної громади

Дата: 20.11.2023 15:16
Кількість переглядів: 86

Фото без описуСамбірське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у  Львівській  області, на виконання листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 07.11.2023 № 11.3.2-3/23468 в рамках реалізації підходу «Єдине здоров`я» за результатами конференції щодо сказу в Україні «Співпрацюй, навчайся, ліквідуй!», яку було організовано ВООЗ у співпраці з Держпродспоживслужбою, МОЗ, Центром громадського здоров’я МОЗ (ЦГЗ) та у партнерстві з Продовольчою та сільськогосподарською організацією (FAO) і Всесвітньою організацією охорони здоров'я тварин (WOAH) за фінансової підтримки Уряду Німеччини та яка проходила упродовж 18-19 жовтня 2023 року, з метою підвищення обізнаності громадян щодо небезпеки сказу для тварин та людей, а також інформування щодо профілактики сказу на території територіальної громади та інформування жителів громади, подаємо інформаційні матеріали на тему: український переклад брошури "Хочеш мати друга? Будь другом!" та глобальний стратегічний план із ліквідації сказу людини, що передається собаками, до 2030р. "Нуль до 2030р"    

  Додатки:

Глобальний стратегічний план із ліквідації сказу людини, що передається собаками, до 2030р. "Нуль до 2030р" в 1 прим. на 57 аркушах;

- Правила догляду за домашніми тваринами та безпечного поводження з ними "Хочеш мати друга? Будь другом!" в 1 прим на 16 аркушах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень