Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Вітання міського голови з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 07:50
Кількість переглядів: 58

Фото без описуШановна Турківська громадо, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Вам випала висока довіра жителів територіальної громади представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя.

Сьогодні ми відзначаємо наше свято у найскладніший період в історії незалежної України. На нашу святу українську землю напала московська орда. Багато представників місцевого самоврядування зі зброєю у руках захищають Україну.

Працівники не лише виконують свої професійні обов’язки, а й допомагають фронту та вимушеним переселенцям, виділяють зі своїх невеликих зарплат кошти на купівлю автомобілів, озброєння та засобів захисту для наших бійців на передовій.

Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань.

Успіх місцевої влади залежить не тільки від професіоналізму, компетенції та відповідальності працівників органів місцевого самоврядування, а й від активності громадян, вміння працювати спільно, знаходити виважені підходи до вирішення будь-яких, навіть найскладніших питань.

З нагоди свята прийміть слова вдячності за Вашу сумлінну та самовіддану працю на благо розвитку громади, в ім’я розквіту рідної громади.

Бажаю усім наснаги, твердості духу, упевненості у власних силах. Здоров’я та Божого благословення.

Миру нам після перемоги над московським злом.

 

З повагою,

Міський голова      Ярослав ПАРАЩИЧ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень