A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Турківська ДПІ: про особливості заповнення реквізиту «Призначення платежу»

Дата: 05.12.2023 10:27
Кількість переглядів: 39

Фото без опису  Начальниця Турківської ДПІ Марія Павлович щоденно проводять роз’яснення платникам податків про особливості податкового законодавства в умовах воєнного стану.  

В першу чергу, Марія Павлович звернула увагу платників, що з 1 грудня 2023 року передбачена лише структурована форма призначення платіжної інструкції згідно з  стандартом ISO 20022.

Також зауважила про обов’язок погашення податкового боргу; про належне відображення даних по сплаті податків, про переваги використання сервісу «Електронний кабінет», про обов’язок використання легальної найманої праці, про терміни сплати бюджетних платежів, про можливість отримання податкової знижки, про порядок використання РРО/ПРРО, про оподаткування благодійної допомоги ВПО, про переваги використання єдиного рахунку та ін.

Податківець нагадала, що в разі потреби платники мають змогу отримати практичну допомогу щодо реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій через електронний сервіс ДПС України «Електронний кабінет платника» (cabinet.tax.gov.ua).

Платникам рекомендовано встановлення мобільного застосунку «Моя податкова» від ДПС України, за допомогою якого можливо в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень