Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

У Турківській територіальній громаді з нагоди Міжнародного дня волонтера відзначили волонтерів громади

Дата: 05.12.2023 14:40
Кількість переглядів: 102

Фото без опису5 грудня — Міжнародний день волонтера, свято небайдужих людей. Саме ці люди об’єднують та заохочують нас простягти руку ближньому та долучитися до загальної справи. День волонтера було засновано у 1985 році за ініціативи Генасамблеї ООН, в Україні його відзначають починаючи з 2003 року.

Так, сьогодні, в актовій залі міської ради з нагоди Міжнародного дня волонтера відбулась зустріч міського голови Ярослава Паращича з жителями громади, які щодня спрямовують свої зусилля на підтримку наших захисників, працюючи на волонтерській ниві.

"В умовах війни, яку розв`язала росія проти України, волонтерський рух став одним із найнадійніших фронтів, завдяки якому ближче стає наша перемога над ворогом, - звернувся до присутніх очільник міста Ярослав Паращич. Волонтерство стерло межі між людьми, об'єднало різних за віком, за освітою, за професією. Сьогодні - свято всіх, хто не стоїть осторонь, розуміє ступінь відповідальності за майбутнє та всіляко допомагає країні, наближаючи той час, коли ми з радістю почуємо слово "перемога". Велика та щира вдячність за вашу роботу! Переконаний, такі слова вам адресують усі, кому ви допомогли".

Так, за безкорисливу та самовіддану працю, активну благодійну діяльність, проявлене милосердя та з нагоди Міжнародного дня волонтера, подяки від громади міста отримали волонтери Турківської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень