A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

У Турці податківці у форматі конструктивного діалогу роз’яснюють платникам законодавчі новації

Дата: 19.12.2023 10:36
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

 

Начальник Турківської ДПІ Марія Павлович під час робочих зустрічей з платниками податків проводить інформаційно-роз'яснювальну роботу та надає практичні рекомендації.

Платники отримують інформацію щодо порядку нарахування та сплати майнових податків, МПЗ, обов’язковості погашення податкового боргу, належного оформлення найманої праці, можливості отримання податкової знижки, обов’язку використання РРО/ПРРО.

Марія Павлович додатково нагадує, що з 1 грудня 2023 року передбачена лише структурована форма призначення платіжної інструкції згідно стандарту ISO 20022.

Також проводиться роз'яснювальна робота щодо переваг подання звітності в електронному вигляді, за допомогою сервісу ДПС "Електронний кабінет", завдяки якому скорочується час на оформлення та подання звітності до контролюючого органу.

Платникам рекомендовано використовувати застосунок «Моя податкова», за допомогою якого можливо в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету, отримати повідомлення про нарахування земельного податку, мінімального податкового зобов’язання. Застосунок можна завантажити на телефон як на платформі Android, так і IOS.

Начальник ДПІ додатково інформує щодо порядку оподаткування благодійної допомоги, наданої внутрішньо переміщеним особам та, зокрема, відображення її у податковій звітності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень