A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

У Турківській територіальній громаді  відкрили реконструйований Центр надання адміністративних послуг

Дата: 21.12.2023 15:59
Кількість переглядів: 91

Фото без описуСьогодні, 21 грудня, у Турківській територіальній громаді  відкрили реконструйований Центр надання адміністративних послуг. У відкритті взяли участь: заступник голови Львівської ОДА Олександр Кулепін, начальник відділу розвитку надання адміністративних послуг управління з питань цифрового розвитку Львівської ОДА Галина Тупісь, голова Самбірської районної державної адміністрації Іван Ільчишин, міський голова Турківської міської ради Ярослав Паращич, секретар міської ради Олександр Гвоздінський, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Петро Назар, заступник міського голови Степан Залуга, керівники структурних підрозділів міської ради, священнослужителі та запрошені на відкриття.

З нагоди відкриття ЦНАПу звучить Державний Гімн України.

До слова запрошений заступник голови Львівської ОДА Олександр Кулепін: «Відкриття подібних центрів в громадах Львівщини показує як саме мають надаватися адміністративні послуги: зручними, якісними та без черг. Таку трансформацію заслуговує уся наша країна і я переконаний, що в найближчому майбутньому саме так і буде. Мені надзвичайно приємно, що завдяки ефективній співпраці з громадою нам вдалося реалізувати цей проєкт. Я сподіваюся, що кожен з мешканців громади відчує якісні зміни у наданні послуг, а робота тут лише приноситиме задоволення усім, хто тут працює», – зазначив Олександр Кулепін.

«Новий ЦНАП дозволяє отримати усі необхідні адміністративні послуги, в тому числі послуги для ветеранів, в одному місці у зручних та комфортних умовах із дотриманням усіх вимог до фізичної та інформаційної безбар’єрності приміщення. Центр — це місце, де за один візит можна розв'язати одразу кілька запитів. Замість кількох візитів заради однієї послуги, - зазначив голова Самбірської районної державної адміністрації Іван Ільчишин.

До слова запрошений міський голова Ярослав Парашич: «Подяка Львівській ОДА та її очільнику Максиму Козицькому за сприяння. Такі проєкти є довготривалими і довгостроковими, і не потребуватимуть ніяких втручань, сподіваємось, протягом десятиліть. Вони істотно впливатимуть на якість життя громади.

Дякуємо нашим захисникам і захисницям, завдяки яким усе сьогодні відбувається і має сенс. Вони дають нам можливість продовжувати життя і бачити в ньому майбутнє».

Також до слова запрошено людину, яка була куратором даного проекту від початку і до самого завершення – керуючого справами(секретаря) виконавчого комітету міської ради Петра Назара.

Чин освячення даного приміщення провели священнослужителі громади.

Зазначимо, що створили його шляхом реконструкції частини приміщень адмінбудівлі. Також закупили меблі та комп'ютерну техніку, реконструкція пандуса, ремонт санвузлів в межах проекту.

Загальна вартість проекту – 4 794 756 грн, зокрема з обласного бюджету – 3 356 329, з місцевого бюджету 1 438 427.

Штатна чисельність Центру - 6 працівників

Відтепер у новому сучасному ЦНАПі мешканці та ВПО Турківської територіальної громади можуть отримати 307 адміністративні послуги та створено 11 віддалених робочих місць адміністраторів ЦНАП у старостинських округах з метою наближення адміністративних послуг до мешканців та ВПО. Зокрема, це - основні сервіси:

- адміністративні послуги;

- консультації щодо онлайн-послуг;

- місця для самообслуговування;

- консультації щодо бізнесу.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень