A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Про проведення дитячого командного турніру з шашок-64 «Диво-шашки у сніжних Карпатах – 2024»

Дата: 03.01.2024 11:46
Кількість переглядів: 91

Фото без описуКеруючись вимогами статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Положення про проведення дитячого командного турніру з шашок-64 «Диво-шашки у сніжних Карпатах – 2024» та з метою пропаганди туристичної привабливості Турківської міської територіальної громади в зимовий період,

 

З О Б О В ’ Я З У Ю :

 

  1. Першого заступника міського голови Гришканича О.В., начальника відділу освіти, культури і туризму міської ради Блажівського М.М., начальника відділу з питань спорту, молоді, оборонної, мобілізаційної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами апарату міської ради Поточного В.Т., директора дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» Ціко В.М. здійснити заходи по проведенню на високому організаційному рівні у м.Турка дитячого командного турніру з шашок-64 «Диво-шашки у сніжних Карпатах – 2024» 8-12 січня 2024 року.

 

  1. Начальника відділу освіти, культури і туризму міської ради Блажівського М.М., директора Турківської ЗЗСО І-ІІІ ступеня Когута Г.Й. виділити безкоштовно 8-12 січня 2024 року приміщення Турківської ЗЗСО І-ІІІ ступеня для проведення дитячого командного турніру з шашок-64 «Диво-шашки у сніжних Карпатах – 2024».

 

  1. Начальника відділу освіти, культури і туризму міської ради Блажівського М.М., директора гімназії імені О.Ільницького Сушинець О.І. виділити безкоштовно 8-12 січня 2024 року приміщення гімназії імені О.Ільницького для проживання учасників змагань за кошти самих учасників та забезпечити безкоштовним проживанням суддів змагань.

 

  1. Начальника відділу освіти, культури і туризму міської ради Блажівського М.М. виділити автобус «Школярик» для екскурсійних поїздок та перевезення учасників змагань.

 

  1. Начальника відділу освіти, культури і туризму міської ради Блажівського М.М., директора Турківської ЗЗСО І-ІІІ ступеня Когута Г.Й., директора комбінату громадського харчування Яворську В.С. організувати протягом 8-12 січня 2024 року у їдальні Турківського ЗЗСО І-ІІІ ступеня харчування учасників дитячого командного турніру з шашок-64 «Диво-шашки у сніжних Карпатах – 2024».

 

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Гришканича О.В..

 

 

 

Міський голова                                                         Ярослав ПАРАЩИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень