A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

В Турківській ДПІ фахово роз’яснюють вимоги податкового законодавства

Дата: 11.01.2024 11:33
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

 

Начальник Турківської ДПІ Марія Павлович продовжує роз’яснювальну роботу з платниками щодо нарахування та сплати МПЗ, земельного податку, податку на нерухоме майно, інформує щодо порядку застосування процедури погашення податкового боргу, зокрема щодо необхідності погашення податкового боргу до 3060 грн.

Керівник ДПІ наголосила на особливій важливості податкової свідомості щодо фінансової підтримки держави кожним суб’єктом господарювання та актуальності погашення податкового боргу перед бюджетами та заборгованості з єдиного внеску та ін. 

Податківець також нагадала, що розпочалась щорічна кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року. Зазначила щодо необхідності реєстрації та використання РРО/ПРРО платниками спрощеної системи оподаткування, переваг використання електронних сервісів ДПС України, правильності заповнення платіжних документів, недопущення наявності податкового боргу тощо. 

У ході робочих зустрічей платникам рекомендовано встановлення застосунку «Моя податкова»,  за допомогою якого можливо в режимі реального часу дізнатися про наявність чи відсутність податкового боргу, подати податкову звітність, сплатити податки до бюджету. 

Марія Павлович нагадує про переваги використання сервісу «Електронний кабінет», про обов’язок використання легальної найманої праці, про терміни сплати бюджетних платежів, про можливість отримання податкової знижки, про оподаткування благодійної допомоги ВПО, про переваги використання єдиного рахунку та ін. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень