A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

«Гаряча» телефонна лінія у Турківській ДПІ 

Дата: 17.01.2024 09:46
Кількість переглядів: 29

Фото без опису   Сеанс «гарячої» телефонної лінії провела начальник Турківської ДПІ Марія Павлович.  

У зв’язку з закінченням звітного року платників найбільше цікавили питання подання податкової звітності суб’єктами господарювання та кампанії декларування доходів громадян, отриманих протягом 2023 року. 

Відповідаючи на питання посадовець звернула увагу на терміни подання податкової звітності в залежності від категорії платників і системи оподаткування та нюанси заповнення звітів за 2023 рік. Акцентувала увагу на оновленні форми декларації про майновий стан і доходи та перевагах звітування в онлайн режимі.

Питання від громадян стосувалися механізму декларування доходів, отриманих протягом попереднього року. Зокрема, доходів від отримання спадщини та дарунків, продажу рухомого і нерухомого майна та прощеного боргу.

Принагідно посадовець нагадувала платникам - підприємцям про обов’язковість застосування РРО/ПРРО платниками єдиного податку, категорії платників, які звільнені від їх використання та поновлення відповідальності за порушення в сфері готівкового обігу.  

На всі поставлені питання в ході сеансу «гарячої лінії» були надані кваліфіковані роз’яснення в межах чинного законодавства.    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень