A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Скликання 57-го позачергового засідання сесії Турківської міської ради VIII скликання

Дата: 16.01.2024 17:50
Кількість переглядів: 83

Відповідно до ст. 43, 46, 55, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження міського голови – 18.01.2024 року о 10:00 годині в залі засідань міської ради (м.Турка, вул.Січових Стрільців,62, зал засідань, ІІІ поверх) скликається 57-е позачергове засідання сесія Турківської міської ради 8 скликання.

На засідання запрошуються депутати та члени виконавчого комітету міської ради, депутати районної та обласної рад, заступники міського голови, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету, старости, головний бухгалтер міської ради, спеціалісти відповідальні за підготовку проектів рішень, заявники, представники засобів масової інформації та громадськості.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про обрання лічильної комісії Турківської міської ради на засіданні 57-ї сесії 8 скликання.
  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету Турківської міської територіальної громади за 2023 рік (код бюджету 1358500000).
  3. Про хід виконання місцевих/регіональних програм за 2023 рік Турківської міської територіальної громади.
  4. Про внесення змін до Комплексної програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «ТУРКІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА МІСЬКА ЛІКАРНЯ» Турківської міської ради на 2023-2025 роки.
  5. Про затвердження Програми проведення щорічного міжнародного літературно-краєзнавчого конкурсу ім. Мирона Утриска на 2024 рік.
  6. Про внесення змін до Комплексної Програми підтримки військовослужбовців, інших осіб, які беруть (брали) участь у відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації, та членів їх сімей на 2024-2024 роки.
  7. Про затвердження Програми фінансово- матеріальної підтримки підрозділів Збройних сил України, здійснення заходів та робіт з територіальної оборони, підвищення рівня безпеки та захисту громадян на території Турківської міської ради, в умовах воєнного стану на 2024 рік.
  8. Про затвердження Програми фінансової підтримки Турківського ДЛГП «Галсільліс» на 2024 рік.
  9. Про організацію трудової повинності та суспільно корисних робіт на території Турківської міської територіальної громади.
  10. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при складанні інвесторської кошторисної документації (на стадії розробки проектів) при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів державних і комунальних підприємств, установ та організацій, а також кредитів, наданих під державні гарантії.
  11. Про внесення змін до показників бюджету Турківської міської територіальної громади на 2024 рік.

РІЗНЕ:

  1. Шановні депутати та посадові особи,  ДЕКЛАРАЦІЇ прошу подати до 31.01.2024р! 12 жовтня 2023 року набрав чинності Закон про відновлення декларування. Одночасно стартувала й кампанія декларування за 2021-2022 роки, яка триватиме до 31 січня 2024 року. https://nazk.gov.ua/uk/novyny/vidnovlennya-deklaruvannya-yaki-deklaratsiyi-neobhidno-podaty/
  2. Відповідь Комітету ВРУ з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи ВРУ від 11.01.2024 №04-28/13-2024/8000 (рей.№15/02-16 від 16.01.2024) стосовно розгляду звернення депутатів міської ради від 20.12.2023 №2516 «Про розгляд усного звернення керівників фракцій  депутатів Турківської міської ради щодо скерування звернення до Верховної Ради України, щодо заборони народним депутатам України, обраним від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» займати посади голови, заступників голови, секретаря комітету Верховної Ради України, входити до складу тимчасових комісій, утворених у Верховній Раді України, входити до складу депутатських груп та займати керівні посади в будь-яких інших органах, утворених у Верховній Раді України, та необхідності прийняття змін до законів України, що унеможливить здійснення депутатських повноважень у ВРУ та місцевих радах й подальше балотування особами, що обиралися та/або були обраними від політичних партій, чия діяльність були призупинена рішенням РНБО»

МАТЕРІАЛИ СЕСІЇ

БРОШУРА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень