Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЯРОСЛАВА ПАРАЩИЧА З НАГОДИ ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 22.01.2024 09:22
Кількість переглядів: 85

Фото без описуШановні жителі Турківської територіальної громади!

З Днем Соборності України!

 

Сьогодні ми відзначаємо важливе для держави і всього нашого народу свято - День Соборності України. 105 років тому 22 січня Актом єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки було документально підтверджене одвічне прагнення українського народу жити у єдиній соборній незалежній країні.

Ця подія стала основоположною для новітнього українського державотворення. Вона має для кожного з нас моральний і духовний зміст. Об’єднані спільними історично-політичними цінностями, економічними, культурними, етнічними, духовними та десятками інших зв’язків, ми йдемо до спільної мети – побудови багатої вільної гарної країни.

Україна тримається, бореться і щодня доводить свою волю до Перемоги. Все це завдяки єдності нашого народу, завдяки нашій згуртованості. Щодня, щохвилини.

І саме 22 січня – це день, який є символом об’єднання України. Він стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі та непохитність та монолітність української нації.

Молимось за українських воїнів-захисників.

Вічна пам’ять і слава загиблим Героям!

Віримо і робимо все можливе, щоб якнайскоріше Україна перемогла і на нашій українській землі настав довгоочікуваний мир!

У такий історичний день нашої єдності, сердечно бажаю кожному з вас добра, миру, здоров’я та якнайшвидшого повернення кожного українського сина і доньки, наших Героїв, до своїх родин.

Пам’ятаймо, що саме в єдності – наша сила.

Бережімо нашу Україну!

Наша соборність та єдність – наша зброя!

 

З повагою,

Міський голова          Ярослав ПАРАЩИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень