A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

В приміщенні Турківської міської ради відбувся звіт про пророблену роботу за 2023 рік поліцейського офіцера громади

Дата: 12.02.2024 16:00
Кількість переглядів: 80

Фото без опису5 лютого 2024 року в приміщенні Турківської міської ради відбувся звіт про пророблену роботу за 2023 рік поліцейського офіцера громади капітана поліції Івана Шалабавки. В рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» між керівництвом ГУНП у Львівській області та головою Турківської ТГ було підписано меморандум про співпрацю та партнерство. На підставі зазначеного меморандуму, вказаний проєкт запроваджено в липні 2023 року та на території Турківської ТГ відкрито поліцейську станцію. Поліцейським офіцером громади став капітан поліції Іван Шалабавка, а в грудні 2023 призначено ще одного офіцера громади майора поліції Ігоря Яворського.

За вказаний період у поліцейського громади було багато профілактичної роботи, що не дивно оскільки одним з головних завдань поліцейських офіцерів громади – запобігання злочинам.

На протязі даного періоду поліцейським постійно здійснюють перевіки осіб, які перебувають на профілактичних обліках: це раніше судимі, з метою недопущення вчинення ними правопорушень та особи, котрі вчинили домашнє насильство. Щодо останніх то їх налічується 29 осіб, яких взято на профілактичний облік, виносились терміново заборонні приписи та ін.

Спільно з соціальною службою та службою у справах дітей проводилось інспектування сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Поліцейський офіцер громади та інспектори ювенальної превенції відвідували навчальні заклади на території громади для профілактичних бесід із школярами. Також проведено профілактичну роботу для запобігання вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень, порушення правил благоустрою громади та правил дорожнього руху. Поліцейським офіцером громади також проводилось роз’яснення серед громадян щодо запобігання шахрайствам та як не стати жертвою шахрайських дій злочинців.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень