A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Cеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо особливостей кампанії декларування доходів громадян – 2024

Дата: 19.02.2024 10:05
Кількість переглядів: 22

Фото без описуДнями в Турківській ДПІ відбувся черговий сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо особливостей кампанії декларування доходів громадян - 2024 та можливості подання декларації дистанційно за допомогою електронних сервісів ДПС. На запитання платників податків відповідала начальник Турківської ДПІ Марія Павлович. 

В ході спілкування Марія Павлович розповіла, що 1 січня 2024 року розпочалася кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року та роз’яснила платникам особливості декларування доходів, зокрема, акцентувавши увагу на тих громадянах, які підпадають до обов’язкового декларування.

Фахівець проінформувала,  що податкова декларація про майновий стан і доходи подається за вибором платника – особисто, поштою або засобами електронного зв’язку через сервіс «Електронний кабінет» у розділі «ЕК для громадян» – «Податкова декларація про майновий стан і доходи» або через мобільний застосунок «Моя податкова» до 01 травня 2024 року, на податкову знижку – до 31 грудня 2024 року. Акцентовано увагу платників на переваги подання податкової декларації через електронні сервіси ДПС. 

Дозвонювачі також дізналися, що з початку року введено в дію нову форма податкової декларації про майновий стан і доходи у зв’язку із набранням чинності наказу Міністерства фінансів України від 28 серпня 2023 року № 467 «Про затвердження Змін до форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи».  

Платники податків, які зателефонували на «гарячу лінію», отримали фахові відповіді на всі запитання щодо заявленої тематики. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень