A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Декларування 2024 – тема робочих зустрічей з платниками податків у Турківській ДПІ

Дата: 19.02.2024 10:11
Кількість переглядів: 30

Фото без описуПід час проведення робочих зустрічей начальник Турківської ДПІ Марія Павлович проінформувала, що з 01 січня 2024 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році.  Посадовець роз’яснила порядок подання податкової декларації про майновий стан і доходи та надала консультації щодо її заповнення, акцентуючи увагу на зручності використання електронних сервісів ДПС України «Електронний кабінет» з використанням функції передзаповнення декларації та безкоштовного мобільного застосунку «Моя податкова». Платників проінформовано щодо переваг використання електронного цифрового підпису для роботи в електронних сервісах ДПС та, зокрема, подання Податкової декларації про майновий стан і доходи.  

Марія Павлович нагадала хто з платників зобов’язані та мають право подати декларації та зазначила, що декларуванню підлягають доходи, отримані не від податкових агентів; від надання в оренду рухомого або нерухомого майна іншим фізичним особам; успадкування чи отримання в дарунок майна не від членів сім’ї першого та другого ступеня споріднення, іноземні та інвестиційні доходи. 

Очільниця ДПІ зауважила, що форму Податкової декларації про майновий стан і доходи затверджено наказом Міністерства фінансів від 02.10.2015 № 859 (у редакції наказу Мінфіну від 28.08.2023 № 467 "Про затвердження Змін до форми податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкції щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи"). 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень