A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Які напрями навчання за ваучером найбільш популярні?

Дата: 22.02.2024 14:01
Кількість переглядів: 53

Фото без описуЦьогоріч (станом на 20 лютого) 326 жителів Львівщини отримали ваучер на навчання, що дозволить їм іти в ногу з часом, освоїти сучасні технології та використовувати їх у професійній діяльності.

Серед тих, хто скористався можливістю пройти вишкіл на безоплатній основі, 265 осіб віком «45+», 24 особи з інвалідністю, 28 вимушених переселенців і 9 учасників бойових дій.

Які ж спеціальності чи професії вони обрали? Перепідготовку за напрямом «екстрений медичний технік» проходитимуть 61 особа, 105 поглиблюватимуть знання за напрямом «дошкільна освіта», 29 підвищать кваліфікацію за спеціальністю «медсестринство», ще 20 пройдуть перепідготовку за професією «водій навантажувача», а 20 осіб виявили бажання освоїти професію «водій автотранспортних засобів». Є й такі, хто завдяки ваучеру підвищить компетенцію за спеціальністю «психологія», «соціальна робота» або удосконалить професійні навички за професіями «верстатник деревообробних верстатів», «оператор котельні», «електрогазозварник», «тракторист» тощо.

Нагадуємо, що отримувачі ваучерів мають право самостійно обрати напрям навчання за однією з 123 затверджених професій та спеціальностей, а також місце вишколу серед професійно-технічних і вищих навчальних закладів, у яких є ліцензія про надання відповідних освітніх послуг. Вартість ваучера не може перевищувати 10-кратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб (30 280 грн).

За деталями щодо аспектів видачі ваучерів на навчання звертайтеся до найближчого підрозділу Львівської обласної служби зайнятості (контакти –– http://surl.li/jpvpt) або на телеграм-канал @DCZ_Lviv (https://t.me/DCZ_Lviv). Повна інформація – на сайті Державного центру зайнятості (https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень