A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Щодо онлайн-опитування

Дата: 12.03.2024 11:53
Кількість переглядів: 18

Онлайн дослідження

 

Міністерство економіки України у партнерстві із Міжнародною організацією з міграції проводить онлайн-опитування роботодавців щодо ринку праці в Україні та становища підприємств. Опитування роботодавців проводиться з метою визначення поточних та перспективних потреб підприємств у працівниках, затребуваних професіях та навичках, задля проведення аналізу впливу повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну на ринок праці.

Отримані відповіді дозволять проаналізувати стан підприємств, перспективи галузевого розвитку, затребуваність навичок за професіями, перспективні потреби у професіях та навичках, оцінити можливості та існуючі бар’єри на ринку праці.

Контактна особа з боку Міністерства економіки України у разі виникнення уточнюючих питань або необхідності отримання додаткової інформації – Юлія Квас, головний спеціаліст відділу трудової міграції департаменту праці та зайнятості Міністерства економіки України, +380 (68) 119 79 59, kvas@me.gov.ua. Опитування знаходиться за посиланням https://forms.gle/4w9eYEtMTPRQZdD88


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень