A A A K K K
для людей із порушенням зору
Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Як подати через Електронний кабінет заяви за формою № 1ДР та №5ДР

Дата: 15.03.2024 11:10
Кількість переглядів: 27

Фото без опису   Турківська ДПІ інформує, що для подання через меню «ЕК для громадян» Електронного кабінету облікової картки фізичної особи – платника податків за формою № 1Д (далі – Заява за ф. № 1ДР) та заяви про внесення змін до ДРФО за формою № 5ДР (далі – Заява за ф. № 5ДР) необхідно:

1. Увійти до Електронного кабінету, вхід до якого здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, також через офіційний вебпортал ДПС. 

2. Обрати меню «ЕК для громадян», розділ «Облікова картка фізичної особи – платника податків. Форма 1ДР/Заява про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (далі – ДРФО). Форма 5ДР» та натиснути кнопку «Створити». 

Заповнити запропоновані форми заяв за ф. № 1ДР та ф. № 5ДР при цьому використовуються кнопки «Вибір з довідника». 

Для приєднання до заяв за ф. № 1ДР та ф. № 5ДР сканованих копій документів, що посвідчують особу та інших документів, які підтверджують зміни облікових даних, платнику податків необхідно використати закладку «Додатки» та обрати «Документ довільної форми», який заповнюється наступним чином:

-поля «Назва документу», «Номер документу», «Дата документу» заповнюються згідно з даними документа, що посвідчує особу;  

-у графі 2 «Найменування файлу документу» табличної частини за допомогою кнопки «Обзор» обирається відповідна сканована копія документа.      

Кожен документ має буди збережено в окремому додатку (формат файлу може бути pdf/jpg із обмеженням розміру не більше 5МБ). 

3. Для збереження заповненої заяви за ф. № 1ДР або ф. № 5ДР необхідно натиснути кнопки "Перевірити", потім - «Зберегти». 

4. Натиснути кнопку «Підписати» та підписати за допомогою кваліфікованого електронного підпису. 

5. Натиснути кнопку «Відправити». 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень