Турківська міська громада
Львівська область, Самбірський район

Онлайн-курс «Як взаємодіє держава: вивчай, комунікуй, змінюй»

Дата: 19.03.2024 10:32
Кількість переглядів: 69

Фото без описуВідповідно до Закону України «Про запобігання корупції» Національне агентство є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, який відповідає за формування антикорупційної політики та запобігання корупції.

Зокрема, одними з основних напрямів діяльності Національного агентства є навчальний та просвітницький компоненти.

Так, до повноважень Національного агентства, серед інших, належить надання методичної та консультаційної допомоги з питань застосування актів законодавства з етичної поведінки осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та прирівняних до них осіб.

Враховуючи зазначене та на виконання п. 1.2.1.4.6 Державної антикорупційної програми на 2023–2025 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 04.03.2023 № 220, Національне агентство розробило онлайн-курс «Як взаємодіє держава: вивчай, комунікуй, змінюй». Цей курс розрахований на державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, особливо на тих, хто вперше призначений на такі посади. В курсі висвітлено питання щодо:

 доброго врядування як основи діалогу з бізнесом та громадськістю;

 основ ефективної взаємодії органів влади та бізнесу;

 результатів співпраці держави і громадянського суспільства;

 соціальновідповідального бізнесу та соціального підприємництва;

 комунікацій як інструменту взаємодії.

Цей онлайн-курс містить п’ять тем, загальна тривалість навчання – дев’ять годин. Після проходження курсу кожен слухач зможе перевірити рівень засвоєних ним знань шляхом тестування.

Також є можливість отримати сертифікат по закінченню навчання. Курс можна проходити у будь-який зручний час з комп’ютера або смартфона, для цього потрібна лише реєстрація на платформі Study.NAZK.

Реєстраця на онлайн-курс «Як взаємодіє держава: вивчай, комунікуй, змінюй» доступна за посиланням: https://study.nazk.gov.ua/courses/coursev1:NAZK+ak013+2024- 01/about/.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень